Bingo

PelaamaanBingo on erittäin suosittu rahapeli, jota Veikkaus Oy:kin järjestää. Veikkaus Bingo ei ole kuitenkaan läheskään ainoa rahapeli, jota saat laillisesti ja verovapaasti netissä pelata.

Suomalaisille paras paikka pelata bingoa netissä on Maria Bingo. Siellä voit pelata suomalaisten ja eurooppalaisten ystäviesi kanssa!

Pelaamaan

Veikkaus Bingo

Veikkaus Bingo on TV-peli, jonka arvontoja Veikkaus järjestää joka päivä.

Peliä pelataan 3€ arvoisilla kupongeilla. Kupongissa on kolme 25 numeron ruudukkoa, joissa esiintyvät numerot väliltä 1 – 75. Ruudukon numeroiden arpomisen suorittaa Veikkaus Oy.

Veikkaus Bingo -peliin kuuluu olennaisena osana päivittäin haettu Vaakabingo sekä torstaisin haettu Täyskäsi.

Veikkauksen Bingo on osoittanut totaaliseksi sudeksi: esim. vuonna 2009 kukaan ei voittanut Vaakabingon ensimmäistä voittoluokkaa.

Tuttuun Veikkauksen tapaan pelaajia palkitaan luvattoman surkeasti: palautusprosentti vaihtelee 45%-65% välillä.

Nettibingo

Kokeile tätä Bingoa, ilmaiseksi!


Pelaamaan

Onneksi netissä pelattavat bingopelit nostavat jännittävää päätään myös täällä koto-Suomessa. Nettibingoa voit pelata joko yksin tai moninpelinä.

Nettibingo-pelissä kiehtoo erityisesti huomattavasti tavallista paremmat palkinnut mutta tämän lisäksi bingon sosiaalinen puoli tulee monen pelaajan bingossa todella hyvin esiin: nettibingoa ei tarvitse pelata yksin tuppisuuna!

Bingo moninpelinä on tällä hetkellä nettipelaamisen kuuminta hottia

Nettibingoa pääset pelaamaan erittäin helposti. Et tarvitse muuta kuin pelitilin nettibingoa tarjoavaan paikkaan, rahan talletuksen esim. pankkikortilla tai pankkisiirrolla ja se on siinä!

Bingon käytännän asioissa sinua auttaa Bingo Sivut.com.

Bingon pelaajalle Maria Bingo on oikea valinta. Maria Bingosta löydät upeat pelivaihtoehdot yksin ja moninpeliin. Esimerkiksi Maria Bingon yksinpeli antaa yli 90% panosrahoista palkintopottiin.

Kaikki pelaaminen tapahtuu selkeällä suomenkielellä mutta halutessasi voit etsiä peliseuraa myös kansainvälisiä pelaajia Maria Bingon moninpelissä.
Pelaamaan