Pokeri

PelaamaanPokeri on monen pelaajan ykkösvalinta, mitä tulee netin rahapeleihin. Netissä on monia pokerihuoneita, joista toiset selkeästi parempia kuin toiset.

Pokeri eroaa monista muista rahapeleistä siinä, että se vaatii paljon taitoa. Taitoelementin takia moni sellainen pelaaja, joka ei muuten rahapelejä pelaa, on innostunut nettipokerista todella paljon.

Veikkauksen pokeri ei valitettavasti ole huonojen etujensa ja pienen pelaajamääränsä takia mitenkään erityisen kuuma vaihtoehto nettipokerin pelaamiseen.

Paras nettipokeri on Party Poker, se on maailman isoin, verovapaa pokerihuone ja se on täysin suomenkielinen.

Netin parhaat pokerisivustot

Pokerisivusto Verovapaa
Party Poker Kyllä Pelaamaan
Everest Poker Kyllä Pelaamaan
Betsson Kyllä Pelaamaan

Bonus

Hyvä bonus on mielestämme olennainen osa nettipokerin pelaamista. Bonuksen avulla pääset edullisesti tutustumaan pokerihuoneeseen. Rahapelimonopolin (RAY / Veikkaus) pokeri on tässä mielessä todella huono paikka pelata, koska minkäänlaisia talletusbonuksia ei ole sinulle luvassa.

Onneksi kaikki taulukossa mainitut kansainväliset ja turvalliset pokerihuoneet tarjoavat uusille pelaajille ensitalletusbonusta. Satojen eurojen bonus kannattaa yrittää käyttää niin hyvin hyväksi, kuin mahdollista.

Muista, että saat bonuksen vain ensitalletuksella ja yleensä on niin, että mitä isompi ensitalletus, sen isompi bonus. Siksi aivan pikku summaa ei kannata kokeilumielessä yleensä tallettaa.

Kunkin bonuksen tarkat tiedot löydät pokerihuoneen sivuilta.

Texas Holdem -nettipokeri

Paras peli nettipokeria silmälläpitäen on Texas Holdem. Texas Holdem on pokerin pelimuodoista ylivoimaisesti suosituin ja sitä tarjoavat kaikki pokerihuoneet (myös Veikkaus Pokeri). Veikkauksen pokeri ei siis ole anoa vaihtoehto ja monia muita ohjelmistoja löydät mm. Lataa pokeri.netistä.

Texas Holdem on erittäin helppo oppia mutta sen täydellinen hallinta vaatii todellista omistautumista. Texas Holdem:iin paneutuminen kuitenkin kannattaa, sillä hyvät pokerinpelaajat tienaavat yhtä paljon kuin keskiverto yritysjohtajat Suomessa.

Jos haluat oppia veikkauksen nettipokeria toden teolla, käy tutustumassa Texas Holdem Pokeri.net sivuston opetuksiin.