Everest Poker

PelaamaanEverest Poker on ETA-alueen pokerihuone, mikä tarkoittaa, että siellä nettipokerin pelaaminen on verovapaata. ETA tarkoittaa Euroopan talousaluetta, johon kuuluu EU-maiden lisäksi myös muita eurooppalaisia maita.

Everest Pokerin ohjelmisto on täysin suomenkielinen, joten rahansiirrot ja pelaaminen käy helposti.

Mikä parasta, saat 400$ ensitalletusbonuksen millä tahansa ensitalletuksella, kun liityt Everestiin alla olevasta näppäimestä ja käytät bonuskoodia FI400.

Pelaamaan

Pokerihuone

Everest Pokerissa on yksi asia ylitse muiden: löysät pelit. Everest Poker on suunnattu erityisesti nettipokerin aloittelijoille, joten peliseura ei missään vaiheessa osoittaudu liian hankalaksi.

Everest tarjoaa monia promootioita, jotka ovat suunnatut pienellä kassalla pelaaville. Siksi pelitarjontaa löytyy huomattavan paljon pikkurahan turnauksista ja käteispeleistä. Esimerkiksi ilmainen 1000$ palkintopotin “Uusien tallettajien freeroll” -pokeriturnaus ensitallettajille on koitos, johon sinun kannattaa osallistua.

Koska ETA-pokerihuone Everest Poker on ollut jo vuosia suosittu pokerisivusto, ovat moneet harjaantuneet pelaajat jääneet pysyvästi tämän pokerihuoneen jäseniksi ja näin ollen myös isompien panosten pelipöydistä löytyy nykyään jo mukavasti peliseuraa.

Rahansiirrot

Kuten nykyaikaisissa pokerihuoneissa on tapana, niin myös Everest Poker tarjoaa aimo kasan käteviä tapoja rahansiirtoihin. Tässä kaikkein suosituimmat menetelmät.

Rahat

Everest Pokeribonus

Sinun kannattaa erityisesti kääntää katseesi Everest pokeribonukseen, jonka Veikkaus Pelit.comin lukijat saavat. Normaalisti Everest Poker tarjoaa nimittäin 200$ ensitalletusbonusta mutta lukijamme saavatkin 400$ bonuksen käyttäessään bonuskoodia FI400.

Bonuskoodi syötetään sille varattuun tekstikenttään kassa-toiminnosta. Koodi kannattaa syöttää ohjelmistoon juuri ennen talletusta.

FI400 bonuskoodi on erinomainen monessakin mielessä: saat sen millä tahansa talletuksella, bonusta valuu koko ajan pelitilillesi (bonusta ei siis ole pakko suorittaa kokonaisuudessaan) ja lisäksi bonuksen pistevaatimukset ovat erittäin helpot.

Everest pokeribonus vaatii 5700 pokeripisteen keräämistä mutta se vapautuu 0.07$ osissa, eli yhden Summit Point-pokeripisteen välein. Bonusrahat kilahtabat käyttöösi aina, kun noudet pöydästä pois pelattuasi oikein rahan pelejä.

Jos haluat vieläkin isomman bonuksen (500$ Everest Poker Bonuskoodi) seuraa äskeistä linkkiä mutta huomaa, että kyseinen 500$ pokeribonus vaatii bonuksen suorittamisen kokonaisuudessaan ennen kuin rahaa heruu tilillesi.

Koska Everest Poker on ETA-pokerihuone, niin myös tämä pokeribonus on verovapaata ansiota. Tartu siis tarjoukseen saman tien, ennen kuin kampanja loppuu!

Pelaamaan