Vedonlyönti

PelaamaanNetissä veikkaus ja vedonlyönti onnistuu parhaiten siihen tarkoitettujen vedonlyöntisivustojen kautta.

Suomalaisen veikkaajan kannalta kaksi on ylitse muiden: Unibet ja Bettson.

Näistä kahdesta pelisivustosta tekee poikkeuksellisen se fakta, että saat kaiken palvelun suomeksi ja lisäksi niiden kertoimet ovat aivan erinomaiset.

Sekään ei tee peleillesi varmasti haittaa, että saat lyödä näissä vedonlyöntisivustoissa vetoa verovapaasti 😉

Netin parhaat vedonlyöntisivustot

Vedonlyöntisivusto Verovapaa
Unibet Kyllä Pelaamaan
Bettson Kyllä Pelaamaan
Nordic Bet Kyllä Pelaamaan

Bonus

Sinua odottaa rahakas bonus vedonlyöntiin liittyessäsi mihin tahansa sivustollamme mainituista vedonlyöntitoimistoista.

Bonus on ilmaista rahaa, jota voit käyttää vedonlyöntiin. Yleensä vedonlyöntibonus tuplaa ensitalletuksesi tiettyyn rahasummaan asti. Esimerksi Unibet Vedonlyönti tarjoaa tätä juttua kirjoittaessa max. 50€ bonusta, jolloin tallettamalla 50€ saat lyödä vetoa 100€ arvosta.

Kertoimet

Netin vedonlyöntitoimistot tarjoavat Veikkaus.fi:tä huomattavasti paremmat kertoimet kaikkiin kohteisiin. Veikkaus jakaa suuren osan voitoistaan hyväntekeväisyyteen ja tämä on suoraan pois niin minun kuin sinunkin pussistasi lyödessämme vetoa.

Unibetin ja Betssonin kaltaiset vedonvälittäjät jakavat pelaajien vedonlyöntikohteisiin käytetyt pelirahat lähes 100% takaisin pelaajille (ottaen itselleen vain välityskulut), minkä ansiosta ne pystyvät tarjoamaan loistavia kertoimia kaiken aikaa!

Lisäksi voit veikata ihan mitä haluat, mukaanlukien kohdistaa vetosi sellaisiin kohteisiin joita et voi pelata Veikkauksen sivuilla, kuten esim. olympialaisia, eri mm- ja em-kisoja ja niin edelleen.

Vinkit

Ilmainen bonusraha on vedonlyöntitoimistojen tapa osoittaa vedonlyöjälle, että kuinka hyvästä pelipaikasta oikein on kyse. Nyt Veikkaus Pelit.com kertoo sinulle erittäin hyvin vinkin.

Kaikkein paras vedonlyönti vinkki on käyttää vedonlyöntitoimiston tarjoama bonus täysimääräisesti hyväksi. Sinun ei siis kannata tehdä minimitalletusta tutustuessasi ohjelmistoon vaan maksimi bonukseen oikeuttava talletus.

Jos esimerkiksi Betsson Vedonlyönti tarjoaa 60€ bonusta, niin silloin sinun ei kannata tallettaa vain 30€, koska saat tuolloin 30€ ilmaista bonusrahaa ja loput ilmaisesta pelirahasta jää saamatta.

Ensitalletusbonuksen saat -kuten nimi sanoo- vain ensimmäisellä talletuksella. Tämä vedonlyönti vinkki kannattaa pitää siis mielessä. Siirry nyt ottamaan vinkistä vaari Unibetin vedonlyöntitoimistoon!

Lue lisää tärkeistä urheilutapahtumista, kuten uefa-mestareista, olympiapeleistä ja muista tärkeistä tapahtumista, kuten nyrkkeilytaistelun vedonlyonti