Moniveto

PelaamaanMoniveto on Tulosvedon kehittyneempi versio, jossa veikataan usean eri kohteen lopputuloksia kerrallaan.

Koska Monivedossa kuponkiin tulee enemmän kuin yksi kohde, on oikein osuminen heti huomattavasti vaikeampaa. Tämän ansiosta Moniveto-pelissä saat Tulosvetoa huomattavasti korkeampia kertoimia.

Netin monivetoon suosittelemme ehdottomasti Unibet vedonlyöntiä!

Siirry

Veikkauksen Moniveto

Veikkauksen Monivedossa kohteena on kaksi tai kolme ottelua jääkiekosta tai jalkapallosta. Panos voi olla väliltä 0,20 – 100 euroa ja käytössä ovat muuttuvat kertoimet.

Monivedossa pelitapana voi olla järjestelmä, säästöpelijärjestelmä, peruspelijärjestelmä tai pikapeli.

Supermoniveto-pelissä on neljä kohdetta kahdella voittoluokalla ja pelaamaan pääsee jo 5 sentillä. Supermoniveto eroaa tavallistesta Monivedosta lähinnä kohteiden määrällä sekä minimipanoksen pienuudella.

Supermonivetoa voit pelata järjestelmällä, säästöpelijärjestelmällä tai pikapelinä.

Kertoimet

Veikkauksen Monivedon sekä Supermonivedeon palautusprosentti on jopa Tulosvetoa kehnompi: vain 70%. Tähän prosenttilukuun perustuen määräytyvät myös Monivedon kertoimet.

Huonot kertoimet automaattisesti tarkoittavat, että pitkällä juoksulla voitokkaan vedonlyönnin harrastaminen Veikkauksen Monivedossa on kiven alla.

Moniveto netissä

Ainoa järkevä tapa nostaa omia voittomahdollisuuksia on harrastaa sttä ulkomaisten vedonvälittäjien sivuilla. Kansainväliset vedonlyöntitoimistot antavat Veikkaus Oy:tä huomattavasti mehukkaampia kertoimia taaten sinulle selkeästi paremmat mahdollisuudet pelata voitokasta vedonlyöntiä.

Netin vedonvälittäjät antavat myös Veikkausta paljon suuremman määrän kohteita pelattavaksesi. Siksi onkin päivän selvää, että esim. Unibet soveltuu tarkoitusperiisi huomattavasti paremmin.

Voitot sekä Unibet Vedonlyönnistä ovat suomalaisille pelaajille verovapaita ja molemmat sivustot tarjoavat uusille pelaajille ensitalletusbonusta, jolla voit kokeilla pelaamista riskittömästi!

Siirry

Vedonlyöntion parhaimmillaan sekä tuottoisaa että mielekästä toimintaa kunhan sitä tekee harkitusti ja systemaattisesti.