Pitkäveto

PelaamaanNyt on aika pelata pitkävetoa netissä parhain mahdollisin kertoimin. Netin vedonlyöntitoimistot tarjoilevat huikean määrä pelikohteita ja pelitapoja, joista voit valita mieleisesi.

Paras valinta pitkävetoon on Unibet vedonlyönti. Sieltä saat parhaat kertoimet kaikkiin mahdollisiiin vedonlyönnin muotoihin.

Siirry

Ohjeet ja kertoimet

Pitkäveto (1×2) on kaikkein suosituin vedonlyönnin muoto Suomessa. Pitkävedossa vetoa lyödään ottelun voittajasta. Pitkeveto-lomakkeessa 1 tarkoittaa kotivoittoa, 2 vierasvoitto ja X tasapeliä.

Veikkaus Oy:n järjestämässä pitkävedossa Veikkaus valitsee kohteet ja antaa niille kiinteät kertoimet, jolloin pelaaja voi pelata yksityiskohteita, tuplakohteita, joita on suurin osa (sinun on pelattava väh. kahta kohdetta) sekä triplakohteita (sinun on pelattava väh. kolmea kohdetta). Veikkauksen pitkävedossa voit pelata maksimissaan 10 kohdan järjestelmiä.

Internetin vedonlyöntitoimistoissa pelaaminen on paljon vapaampaa kuin Veikkaus Oy:llä. Saat pelata miltei kaikkea yksityiskohteena ja lisäksi voit pelata isompia järjestelmiä.

Ja mikä parasta, netin vedonlyöntitoimistojen pitkäveto kertoimet ovat hyvyydessään ihan eri luokkaa kuin kitsaalla Veikkauksella!

Netin vedonlyöntitoimistot antavat kädestä pitäen ohjeet pelaamiseen. Loppupelissä et varmasti ohjeita paljon tarvitse, jos olet vähänkään netissä ennen surffaillut. Käytännössä rastittelet pelikohteita ja asetat panossummia näppäimistöllä: netin vedonlyöntitoimistossa pitkävedon pelaaminen on helppoa.

Voitot

Netin vedonlyöntitoimistot maksavat pitkäveto voitot automaattisesti suoraan pelitilisi, kun kohteet ovat päättyneet. Voit keskittyä täysillä itse vedonlyöntiin ja antaa vedonlyönti-ohjelmiston hoitaa loput. Voittorahojen kotiuttaminen käy helposti esim. pankkisiirtoa käyttäen.

Veikkaus Pelit.com:in kaikki vedonlyönti-toimistot ovat verovapaita! Sinun ei tarvitse maksaa pelivoitoistasi penniäkään veroa.

Kohteet

Mitä ovat sitten ne kohteet, joita voit netissä pelata? Otetaan esimerkiksi vaikkapa Unibet, joka tarjoaa pelaajilleen kohteena mm. suomalaisia kohteita (SM-Liigaa, Veikkausliigaa) mutta tietenkin voit pelata myös kansainvälisiä kohteita, kuten FA-Cup:ia sekä Mestareiden liigaa.

Kohteet ovat todella hyvin edustettuna ja voit pelata eri maiden seuraotteluita (Englanti, Ranska, Saksa) eri peleissä (jalkapallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo, jääkiekko, baseball jne.)

Vihjeet

Kaikki vedonlyöjät etsivät jatkuvasti uusia vihjeitä parantaakseen voittomahdollisuuksia.

Tässä tulee paras vihje, jonka tulet ikinään kuulemaan: Vaihda Veikkaus Oy:n pitkäveto kansainvälisiin vedonvälittäjiin. Saat huomattavasti paremmat kertoimet ja lompakkosi kiittää taatusti tästä vaihdosta!

Siirry