Tulosveto

PelaamaanTulosveto on ollut pitkään Suomalaisten vedonlyöjien kiinnostuksen kohteena: tulosvetoa on nimittäin pelattu jo vuodesta 1994.

Paras paikka netin tulosvetoon on Unibet vedonlyönti. Sieltä saat parhaat kertoimet ja näet veikkaus tulokset tarvittaessa.

Siirry

Ohjeet

Tulosvedossa veikataan ottelun lopputulosta. Samalla kupongilla voit pelata useita lopputuloksia. Tämä tapahtuu merkitsemällä kuponkiin kummankin joukkueen maalimäärät.

Esimerkki: Pelaat Tulosvetoa kohteesta Machester United – Arsenal. Veikkaat, että Manchester United ei tällä kertaa pysty maalintekoo, joten kuponkiin laitetaan 0. Näppituntumasi on, että Arsenal vie voitot vähämaalisesti, jolloin laitat kuponkiin Arsenalin kohdalle maalimäärät 2, 1 ja 0.

Esimerkin tapauksessa Tulosveto-kuponkisi sisältää seuraavat lopputulokset.

Manchester United – Arsenal
0 – 2
0 – 1
0 – 0

Tunteet kannattaa pitää poissa tulosvedosta: monet esim. tietyn seuran kannattajat pelaavat aina oman joukkueensa puolesta, vaikka kertoimet olisivat huonot.

Vihjeet

Tulosvedossa hyvät vihjeet ovat kalliit. Oma pelitietämys auttaa paljon: seuraamalla aktiivisesti Englannin valioliigaa kasvaa oma tietämyksesi ja kysysi veikata otteluiden lopputuloksia.

Kaikkein paras Tulosveto-vihje on pelata vedonlyöntiä paikoissa, joissa saat hyvät kertoimet. Tällainen paikka ei missään tapauksessa ole Veikkaus Oy:n Tulosveto, koska palautusprosentti jää sinne 80% tietämille.

Suosittelemme Tulosvetoon isoja, kansainvälisiä vedonvälittäjiä. Esimerksi Unibet hoitaa asian mainiosti. Unibetin kaltaisissa paikoissa palautusprosentti on Veikkaus Oy:n tulosvetoa huomattavasti parempi.

Siirry