Tallettaminen

TallettaminenEnnen kuin erilaisia Veikkaus-pelejä pystyy netissä pelaamaan, täytyy rahapelisivustoon tallettaa rahaa.

Nykypäivänä rahan tallettaminen verkossa toimiviin pelisivustoihin on todella helppoa ja ennen kaikkea turvallista. Kätevät rahansiirrot ovatkin yksi suurimmista syistä, miksi netin rahapelit ovat lyöneet itsensä ryminällä läpi.

Pureudutaanpa seuraavaksi näihin maksumenetelmiin hieman tarkemmin.

Verkkopankki

Kaikkein näppärin talletusmuoto on varmasti verkkopankki. Me suomalaiset olemme erittäin tottuneita verkkopankkitalletuksien käyttämiseen mutta valitettavasti muut maat laahaavat tässä suhteessa hieman perässä.

Tämän takin verkkopankkitalletuksen sallivia pelipaikkoja ei vielä ole kauhean montaa. Onneksi tämän menetelmän saatavuus on lisääntynyt reippaasti ja varmasti parin vuoden sisällä voit käyttää verkkopankkia missä tahansa pelipaikassa.

Tällä hetkellä Unibet ja Betsson ovat sellaisia pelisivustoja, joissa voit käyttää verkkopankkitalletusta. Näiden pelipaikkojen Kassa-toiminnossa verkkopankkitalletukset ovat nimetty Euteller-palveluksi.

Verkkopankilla maksaminen on todella helppoa: syötät pelisivustolla vain talletussumma ja sitten ohjelmisto ohjaa sinut verkkopankkisi (Nordea, Sampo jne.) nettisivuille, joissa suoritat maksamisen tuttuun tappaan verkkopankkitunnuksiasi käyttäen – 100% turvallisesti.

Jos ja kun voittoja tulee, niin voit esim. pankkisiirtoa käyttämällä kotiuttaa rahasi.

Korttitalletukset

Korttitalletukset eivät paljon esittelyjä kaipaa. Visa ja Master Card käyvät rahan tallettamiseen missä tahansa pelisivustosta ja tämän lisäksi monet muutkin pelisivustokohtaiset kortit käyvät.

Korttitalletuksissa Visa on näppärämpi kuin Master Card. Visan näppäryys johtuu siitä, että sillä voi tallettamisen lisäksi myös kotiuttaa voittorahoja. Master Cardilla talletettuja rahoja pitää kotiuttaa eri menetelmää (esim. pankkisiirto) käyttäen.

Pankkisiirto

Pankkisiirto ei ole rahan tallettamiseen kaikkien näppärin keino, koska talletusrahan siirtymistä pelitilille joutuu odottelemaan pari päivää. Yleensähän pelaaja haluaa saada pelirahat käyttöönsä saman tien, kun talletusta tekee.

Toisaalta pankkisiirto on erittäin näppärä kotiutusta tehdessä. Menetelmästä riippumatta kotiutusrahoja joutuu miltei aina odottamaan muutamana päivän, jolloin pankkisiirto käy oikein hyvin.

Nettilompakot

Nettilompakot (Moneybookers, Neteller) ovat pelaamiseen erittäin käteviä vaihtoehtoja. Niiden avulla voit yksillä käyttäjätunnuksilla siirrellä pelirahoja nettilompakon ja pelisivuston välillä.

Nettilompakoilla tallettaminen on vastaavaa kuin verkkopankki-talletusta tehdessä mutta ja tämän lisäksi rahan kotiuttaminen on yhtä helppoa (nettilompakolla talletetut rahat ovat käytössä heti ja rahojen kotiuttaminen käy muutamassa päivässä).

Veikkaus Pelit suosittelee erityisesti Moneybookers-tilin luontia. Katso Moneybookers-ohjeet PokeriStartin sivuilta tilin luomista varten. PokeriStartti opastaa sinua myös Neteller-tilin luonnissa, joka on vastaava palvelu.

Muut menetelmät

Pelisivustoilla on yllä mainittujen lisäksi vaihteleva määrä muita rahansiirtomenetelmiä (PayPal, tekstiviestit jne.). Niihin kannattaa tutustua luodessasi tiliä rahapelisivustoon.

Jos etsit pelipaikkaa, jossa kaikki rahansiirrot sujuvat kuin unelma, sinun kannattaa siirtyä Bettson-sivustoon.