Keno

KenoVeikkaus Oy:n Keno on kasvattanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa ja se tulee suosiossa heti toisena Loton jälkeen. Veikkauksen Keno ei kuitenkaan ole kovin hääppöinen peli kahdesta syystä: 1) voitot ovat surkeat 2) peli on aataminaikuinen.

Nyt tutustumme eri tapoihin pelata Kenoa rahasta ja keinoihin, joilla voit parantaa voittomahdollisuuksiasi Keno-pelissä.

Klikkaa

Veikkaus.fi:n järjestämä Keno

Veikkaus Keno TV-pelissä on käytössä 70 numeron ruudukko, josta arvotaan 20 numeroa. Pelissä voit valita 2 – 10 onnenumeroa eli kenotasoa. Pääpalkintona voit voittaa 200 000 kertaisena panoksesi takaisin (Veikkaus Kenossa panos voi olla 0.5€ – 10€).

Kenon palautus on aivan kamala (n. 55% riippuen valitusta kenotasosta). Tämä tarkoittaa sitä, että palkintopotit jäävät auttamatta paljon pienemmäksi kuin niiden nykypäivänä pitäisi olla.

Nettikeno

Netissä pelattavat Keno pelit antavat loistavan pohjan Veikkaus Kenoa parempien voittojen saalistamiseen. Esimerkiksi alla oleva Bonus Keno on aivan nettipelien kärkeä.


Klikkaa

Bonus Keno sisältää paljon jännittäviä elementtejä, kuten Bonus ja Jackpot-ominaisuudet, jotka parantavat sekä pelinautintoa että voittotodennäköisyyttäsi. Kokeile tämän sivun ilmaisversioota, niin vakuutut!

Bonus Kenon palautusprosenssi on yli 90% ja se tarjoaa paljon enemmän viihdettä, kuin mitä Veikkauksen “karvalakkimallin” Kenoissa on totuttu kokemaan.

Keno todennäköisyydet

Todennäköisyydet ovat Keno-pelissä ja muissakin rahapeleissä tärkeitä, sillä ne suoraan ratkaisevat, kuinka isoja palkintoja voit voittaa ja kuinka usein.

Veikkaus Keno -pelin todennäköisyydet ovat todella surkeat, sillä palautusprosentti on maksimissaan 55%. Tämä on naurettavan pieni todennäköisyys verrattuna nettipelien vastaaviin. Esimerkiksi Casino Euron peleissä todennäköisyydet ovat yleensä aina 90% paremmalla puolella.
Klikkaa