Lotto

Veikkaus Oy:n Lotto on peli, joka on supersuosittu kahdesta syystä: 1) Lotossa on miljoonien eurojen päävoitto 2) Lottoa on helppo pelata.

Veikkaus Lotto ei ole kuitenkin hyvä peli. Miksi ei? Gonzo kertoo sinulle.

Klikkaa

Veikkaus Lotto Vs. Gonzo’s Quest

Kukapa suomalainen ei joskus olisi yrittänyt saada 7 oikein Veikkaus Oy:n lotossa. Lehdistä saamme sitten lukea miljoonien eurojen lottovoitoista ja pohtia sitä, tuleekä päävoittaja julkisuuteen vai ei.

Lotossa ikävää on odotus: Lotto arvotaan vain kerran viikossa launtaisin TV:ssä ja siihen sinun on tyytyminen.

Vielä ikävämpää on Loton surkea palautus: vain 37.5% Lotto-peliin käytetyistä panoksista menee palkintopottiin.

Toista se on Gonzo’s Quest hedelmäpelissä. Pelissä on kunnon verovapaat rahapalkinnot uskomattomalla n. 97% palautuksella mutta tästä huolimatta voit pelata Gonzoa myös ilmaiseksi (tällä sivulla oleva ilmaisversio Gonzosta on täysin toimiva).

Gonzo ei pelkästään palauta rahoja moninkertaisesti Lottoa paremmin takaisin vaan tarjoaa nettipelien ylivoimaista kärkeä mitä tulee jännittävyyteen, ulkoasuun ja äänimaailmaan. Ja pelihän on saatavillasi 24/7.

Katsotaanpa nyt muita netin rahapelejä, joista voit voittaa jymypotteja!

Pelaa

Mega Fortune hedelmäpeli

Megafortune
Mega Fortune on malliesimerkki netissä pelattavien hedelmäpelien mammuttimaisista jättipoteista.

Mega Fortunen jättipotti voi ylittää jopa 4 miljoonaa euroa ja pelaaminen on todella helppoa.

Mikä parasta, voittomiljoonia ei tarvitsee milloinkaan jakaa muiden kanssa (niin kuin esim. Lotto-pelissä, kun kierrokselle osuu monta täysosumaa).

Tämä helppoudessaan Veikkaus Lottoa vastaava peli on käytettävissäsi Casino Eurolla. Suosittelemme Mega Fortunea todella lämpimästi, koska peli palauttaa n. 97% panosrahoista takaisin pelaajilleen, joka on aivan järkyttävän suuri summa!

WOW3 nettiarpa

Wow 3
Veikkaus Oy:n arvat ovat aina olleet suomalaisten suuri kiinnostuksen kohde ja monilla on varmasti Ässä-arpa vilahtanut sukulaisen lahjapakettiin.

Voit tällä kertaa antaa lahjan itsellesi ja kokeilla WOW3 nettiarpaa, jossa päävoittona miljoona euroa!

Arvan palkinto maksetaan kilauttamalla 15 vuoden ajan 1500 euroa kuussa verovapaasti omalle tilillesi. Pollasi ei siis sekoa kertalaakista vaan hyvää valuu tilillesi pikku hiljaa. Tätä parempaa tulevaisuudenturvaa et voi enää saada.

Entäs se arvan pelaaminen sitten? No se vieläkin helpompaa kuin Veikkaus Lotto -pelin pelaaminen. Sen kuin vain hiirtä liikuttamalla hinkkaat ruudut auki. Eli ihan samalla tavalla kuin R-Kioskilta ostetuissa arvoissa mutta nyt vain tietokoneella.

Betssonin ohjelmisto tarkistaa arvat automaattisesti, joten voittorahat kilahtavat tilillesi takuuvarmasti aina, kun olet arvan ostanut.